KiK-Više od 70 trgovina diljem Hrvatske!

 

KiK Textilien und Non-Food d.o.o. je jedna od maloprodajnih mreža na europskom tržištu koja se najbrže razvija. Trenutno pod njenim okriljem postoji više od 3200 prodavaonica na teritoriju 9 zemalja: Hrvatske, Njemačke, Austrije, Nizozemske, Češke, Slovačke, Slovenije, Mađarske i Poljske. KiK nudi bogati asortiman koji obuhvaća visokokvalitetnu odjeću, nakit, dodatke, igračke te tekstil za kućanstvo. Svoju ponudu tvrtka usmjerava na osobe koje cijene moderne i atraktivne proizvode po povoljnoj cijeni.

U KiK-u se vodimo idejom da atraktivna moda i maštoviti ukrasi ne moraju biti skupi.

Kolekcije KiK-a su prijedlozi moderne i udobne odjeće visoke kvalitete za žene, muškarce, djecu, za sva godišnja doba. Stilizacija je zasnovana na vrhunskim trendovima u kombinaciji s bezvremenskim klasičnim modnim dizajnom.


Nudimo i bogat izbor dekorativnih proizvoda i proizvoda za svakodnevnu uporabu. Bogata ponuda KiK-a je uvijek dostupna po stalno niskim cijenama!

Pozivamo na kupnju u mreži prodavaonica KiK te na praćenje aktualne ponude na stranici www.kik.hr te na fanpageu KiK-a www.facebook.com/KiK.Hrvatska.

 

Povoljna moda u Vašoj blizini. Pronađite svoju KiK trgovinu!