FAQ - Često postavljana pitanja • Tko može sudjelovati na natječaju „KiK lice 2017”?

Natječaj je namijenjen svim ženama koje žive u Republici Hrvatskoj i koje su navršile 18 godina. Izuzetak su zaposlenice tvrtke KiK Textilien und Non-Food d.o.o.

 • Na koji način se mogu prijaviti na natječaj?

Kako  biste se prijavili na natječaj, potrebno je ispuniti obrazac za prijavu na internetskoj stranici www.kik-lice2017.hr te prihvatiti pravila natječaja.

 • Može li me netko prijaviti za sudjelovanje u natječaju?

Na natječaj se morate prijaviti sami. Drugačiji pokušaji predstavljaju ozbiljno zadiranje u privatnost.

 • Koji je tijek natječaja?

Među svim prijavljenim kandidatkinjama u svakom mjesecu, putem internetskog glasanja, bit će odabrane tri finalistice. Mjesečna nagrada je 500,00 HRK.

Svaka dva mjeseca od 6 finalistica mjeseca tijekom događaja bit će odabrana pobjednica sezone. Nagrada sezone je 1.000,00 HRK.
Tijekom Velikog finala, od tri pobjednice sezone, žiri će odabrati finalistica natječaja KiK lice 2017., koja će osvojiti 30.000,00 HRK i postati zaštitno lice tvrtke KiK u 2018. godini.

 • Koliko dugo traje natječaj?

Natječaj traje od 1. lipnja 2017. godine do 31. prosinca 2017. godine. Veliko finale će se održati u siječnju 2018. godine.

 • Kakva mora biti kandidatkinja za titulu KiK lice 2017?

Kandidatkinja za titulu KiK lice 2017. je atraktivna žena, iznimne ljepote, koja živi u skladu s vlastitim vrijednostima, koja voli ljude i koja hrabro kroči kroz život. Želi se osjećati jedinstvenom i lijepom. Žena KiK lice 2017. je iznimne ljepote, zanimljive osobnosti, ona je strastvena i ima svoj način života. Cilj natječaja je pronalazak žene iznimne ljepote i lijepe nutrine.

 • Što mogu osvojiti sudjelovanjem na natječaju?

Nagrada se dodjeljuje na kraju svakog mjeseca trima ženama koje su osvojile najveći broj glasova, iznosi 500,00 HRK (slovima: petsto kuna) te sudjelovanje na događaju sezone u kojem nagrada za finalisticu sezone iznosi 1.000,00 HRK (slovima: tisuću kuna).
Glavna nagrada na natječaju KiK lice 2017. iznosi 30.000,00 HRK (slovima: trideset tisuća kuna) te sudjelovanje u reklamnoj kampanji KiK-a.

 • Tko može glasati za mene u natječaju?

U natječaju za vas mogu glasati sve osobe koje verificiraju svoj glas klikom na aktivacijsku poveznicu koju prime putem e-maila. U određenom mjesecu svakom glasaču pripadaju najviše tri glasa za različite kandidatkinje.

 • Koliko puta možete prijaviti svoju kandidaturu?

Svaki mjesec možete se prijaviti samo jednom. Tijekom ispunjavanja obrasca za vas ćemo kreirati račun zahvaljujući kojem ćete na brz i jednostavan način moći prijaviti se na natječaj u sljedećem mjesecu.

 • Hoće li moj račun i u sljedećim mjesecima biti dalje aktivan ili se moram ponovo registrirati?

Vaš račun neće dalje biti aktivan. Svakog mjeseca za kandidatkinje imamo nove teme i molbe za slanje novih slika u skladu s temom danog mjeseca. Jedino što morate napraviti je izraziti želju za sudjelovanjem u sljedećem glasovanju i kliknuti na aktivacijsku poveznicu koju ćete primiti na početku svakog mjeseca. Broj glasova će se tada resetirati. Finalistice mjeseca ne mogu sudjelovati u sljedećim mjesečnim izdanjima.

 • Kreirala sam račun, ali nisam primila aktivacijsku poveznicu na e-mail. Što mi je činiti?

Vaša poveznica je mogla biti dodijeljena u kategoriju u pretincima pošte ili završiti u pretincu SPAM. Dogodi se da e-mail adrese budu pogrešno prepoznate.
U slučaju nedostatka e-mail adrese u gore navedenim mjestima, molimo za obavijest.

 • Moram li ispuniti sve podatke u obrascu da bi moja kandidatura bila razmotrena?

Za razmatranje kandidature obvezno je ispunjavanje svih podataka. U protivnom možemo imati problem u kontaktiranju s vama.

 • Postoji li mogućnost uređivanja svog profila?

Da biste uređivali svoje podatke, potrebno je kontaktirati administratora stranice.

 • Na koji način ću biti obaviještena o pobjedi?

O pobjedi ćemo vas obavijestiti slanjem e-mail poruke na e-mail adresu koju ste naveli tijekom ispunjavanja prijavnog obrasca.  

 • Na koji način se može preuzeti nagrada?

Tijekom nekoliko dana od kraja natječaja u danom mjesecu ćemo vas kontaktirati i utvrditi termin preuzimanja nagrade. Nagrada će biti uplaćena na vaš bankovni račun.

 • Hoće li moji osobni podaci biti zaštićeni?

Vaši osobni podaci će biti upotrebljavani isključivo za potrebe realizacije natječaja „KiK lice 2017.’ te promotivne aktivnosti društva KIK Textilien und Non-Food d.o.o.